Debiteuren

Heeft u een schuld openstaan? Een debiteur is een persoon of onderneming die aan een ander geld schuldig is. Bijvoorbeeld omdat er nog een factuur openstaat of een lening afgelost moet worden.

Bij Via Optima stellen we uiteraard het belang van onze cliënt (crediteur) voorop, maar wij streven ernaar iedere zaak netjes af te handelen. Onze aanpak is direct, persoonlijk en helder. Zo weten alle partijen waar zij aan toe zijn en kunnen we gezamenlijk streven naar een oplossing.

Betalingsregeling treffen

Het is ons doel de openstaande schuld te laten inlossen, niet om uw financiële problemen groter te maken. Wij denken in mogelijkheden. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij zien het als onze taak u inzicht te geven in uw situatie en de gevolgen. Vaak is er geen sprake van onwil, maar van onmacht. Via Optima Gerechtsdeurwaarders probeert een uitweg te bieden en u verder te helpen. Samen kunnen we tot een passende betalingsregeling komen, zodat uw schuldenlast minder wordt.

Overzicht schulden

Heeft u meer schulden en heeft u geen overzicht meer? Durft u uw post niet meer open te maken? Stapelen de financiële problemen zich op? Via Optima Gerechtsdeurwaarders kan u de helpende hand bieden. Zo nodig verwijzen wij naar een professional die alles voor u op een rijtje zet, om zo tot volledige betaling van de vordering(en) te komen. Het doel is dan bereikt, terwijl we ook ú kunnen helpen. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om uit het dal te klimmen. Ook dát is Via Optima Incasso Gerechtsdeurwaarders.

Betaling van de schuld

Betaling van de schuld heeft bij ons prioriteit. Wij vertegenwoordigen altijd de belangen van onze cliënt. We zijn vanzelfsprekend bereid om u van hulp te voorzien. Het uiteindelijke doel is het inlossen van de schuld. We proberen een gang naar de rechter of het executeren van een vonnis zoveel mogelijk te voorkomen. Als wij geen andere mogelijkheid zien, dan zullen wij deze stap zéker zetten. Voordat dát gebeurt, heeft u alle gelegenheid gekregen om samen met ons naar de beste oplossing te zoeken.

Contact opnemen

Heeft u vragen over uw schuld? Of wilt u weten hoe u samen met Via Optima Gerechtsdeurwaarders tot een passende regeling kunt komen?
Neem contact op, wij staan u graag te woord.